otrdiena, 2012. gada 20. marts

Ēdiens kā filozofija

Žurnāls SHAPE ir man neierasta lasāmviela, bet tā sanāca, ka vakar pārlapoju jaunāko numuru. Nav tik traki... biju domājusi, ka daudz glamūrīgās ir šis izdevums. Daudzi raksti ir OK! Bet ne par to stāsts...

ĻOTI patika raksts par Signi Meirāni, portāla www.cetrassezonas.lv veidotāju. Ēdiens kā bauda. Ēdiens kā māksla. Eksperiments.

Priecē, ka Signe stāta par kvalitatīvu, pat izsmalcinātu ēdienu, bet bez miljonāriskas pieskaņas. Tik bieži glauno ēdienu receptes tiek ātri pāršķirtas- kur tadu es tādus labumus varu atļautie? Nē, vari! Ja zini, kā un kur gudri iepirkties, kurā vietā taupīt, kurā ne!

Rakts mani iedvesmoja! Jau nedaudz iemetu aci viņas garšīgajā mājaslapā. Būs jāsasparojas uz kādu kulināro eksperimentu.


Ieskaties! Ir vērts!
http://cetrassezonas.lv/lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru